Shirehills Cassandra "Helmi"

syntynyt 12.2.2018

Helmi jalostusnetissä; FI18772/18

Helmi on tirhakka terrieri vailla vertaa. Tottunut elämään suursnautserin kanssa, eikä todellakaan jää kakkoseksi. Tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta ei anna kenenkään "kävellä yli", vaan ottaa haasteet vastaan epäröimättä. Helppo, tottelevainen, himppusen omapäinen, mutta kerrassaan valloittava luonne. Osaa rentoutua, sisällä rauhallinen nautiskelija, mutta sitten kun mennään, sitten mennään isolla M:llä. Tulee loistavasti toimeen lasten kanssa, mutta hakeutuu esim. sohvan alle, jos on väsynyt, eikä jaksa lasten riehuntaa. Helmillä karkea hyvin trimmattava karva. Näyttelyistä saanut ERI:n ja rakennetta suurempiinkin saavutuksiin on olemassa.

DSC_0431_2.JPG

Helmi_seisotus.jpeg

Helmi_seisoo.jpeg

Helmi_paa.jpeg

Helmin näyttelyt:

17.8.2019 Kajaanin ryhmänäyttely. Nuorten luokassa ERI. Tuomarina Paula Rekiranta

"18 kk tyypiltään erinomainen, vielä aavistuksen ilmava, nuori narttu. Erinomainen kallo, hyvä kuono-osan pituus ja vahvuus. Hyvät tummat silmät, hyvät korvat. Oikea asentoinen kaula. Hieman niukasti kulmautunut. Ikäisekseen erinomainen rintakehä. Riittävän karkea karvapeite. Liikkuu hyvin sivulta, edestä vielä kovin leveästi. Häntä saisi olla terhakkaammin pystyssä."

24.2.2019 Nurmes ryhmänäyttely. Juniori luokassa ERI. Tuomari Irina Poletaeva.
"Narttumainen, voisi olla kompaktimpi lanne-osaltaan. Pitkähkö kuono, saksipurenta, ilme voisi olla rodunomaisempi, melko hyvä ylälinja, hyvä rintakehä ikäisekseen, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, riittävä askelpituus, melko hyvä karva.

Helmi pentuna

helmi_vaavi_2.jpg

helmi_vaavi_3.jpg

helmi_vaavi_5.jpg

helmi_vaavi_6.jpg