Pentuja 

Pennut myydään peruspaketin kera; eli eläinlääkärin tarkastamana, rekisteröityinä, tunnistusmerkittynä,madotettuna ja suloisina, sekä mukaan tulee pentupaketti kirjallisine hoito-ohjeineen.

Pennut myydään yhteistyökykyisiin, rakastaviin koteihin, joko harrastus-tai kotikoiriksi. Suursnautseri tarvitsee paljon aktiviteetteja ja liikuntaa, ja jo pelkän kokonsa vuoksi tulee PERUSKOULUTTAA. Ilman riittävää liikuntaa koira on kotona turhankin vilkas, mutta saatuaan purkaa energiaa ja toimintatarmoaan on suursnautseri rauhallinen ja leppoisa ystävä.

                                                                                 dsc_0683.jpg               

Suursnautserin turkki on hyvin säänkestävä, laadultaan karkea ja vaatii omistajaltaan normaalin pesun ja harjauksen lisäksi nypinnän pari kertaa vuodessa riipuen koiran käytöstä ja turkin laadusta. Sen lisäksi turkki olisi hyvä siistiä n.3kk välein, jotta suursnautserimainen olemus säilyisi. Lisää tietoa trimmauksesta ja suursnautsereista saat mm. suursnautseri kerhon sivuilta www.suursnautseri.fi. Trimmaus- ja muissa pentuun liittyvissä asioissa olen aina valmis auttamaan ja olemaan tukenasi.

Pennun ostaja sitoutuu tekemään pevisan vaatimat terveystarkastukset pennun aikuistuessa. Terveystiedot edistävät rodun jalostusta oikeaan suuntaan ja samalla kasvattaja saa tietoa pennuistaan. Mielellään kuulisin muutenkin kasvattieni kuulumisia elämän eri vaiheissa.

17._beige.jpg


12._ruttunaamat.jpg

13._potretti_23.3._3_viikkoa.jpg82_mini-riisenit2.jpg

Kasvattajan mietteitä

Koirien kasvattamisen todelliset syyt ovat rakkauteni koiria ja rotua kohtaan, sekä rodun parantaminen, johon haluan osaltani vaikuttaa positiivisesti. Saavuttaakseni asettamat tavoitteet tulevassa kasvatustyössäni, ovat pentueeni tarkkaan harkittuja ja ajatuksella suunniteltuja.

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin 2010 ja saanut kennelnimen samana vuonna. Kasvatustyöni piti alkaa jo tuolloin cockerspanielin muodossa, mutta monien tekijöiden summana cockerpanielin kasvatus ei päässyt alkamaan. Rotuni vaihtui suursnautseriin maalle muuton myötä. Riiseni on valloittanut sydämeni palvelualttiudellaan, koulutettavuudellaan, aina menossa mukana-asenteellaan ja säänkestävyydellään. Tällä hetkellä harrastan lähinnä TOKOa ja PK- lajeista jälkeä. Muuten koirat kuuluvat jokapäiväiseen elämään, kulkevat mukana töissä ja lähestulkoon kaikkialla, missä itsekin liikun.

1.4.2012_ronja_tanne1.jpg