Uutiset päivitän nykyään Landebang kennelin facebook sivuille. Katso täältä.

31.05.17 Hilman "Landebang Arvaa Mitä" ja Puten "Arrant Energizer" pennut syntyneet 22.5.2017, Lisätiedot täältä.

13.3.2017 Hilman juoksut alkoivat eilen.

4.2.2017 Hilman kiimoja odotellaan alkavaksi piakkoin, astutetaan uroksella Arrant Energizer.

29.06.2016 Giteas Favola "Ronja" on pois... Katso muistosanat täältä

20.6. Syy Hilman tyhjäksi jäämiseen selvisi, kun Tysonin siemennesteet tutkittiin. Valitettavasti minkäänlaista elämää ei löytynyt. Tarkoitus olisi kuitenkin Hilma astuttaa seuraavaan kiimaan, jos sopiva uusi "isäehdokas" löytyy. Ilmoittelen asiasta, kun ilimotettavaa on!

Tiaran (Landebang Bikkuisen Bätevä) kanssa ollaan käyty alkukesän aikana muutamassa näyttelyssä. Joensuu KR JUN ERI/2 sekä Kuhmo RN JUN ERI/1. Tarkemmat arvostelut kuvien kera voit käydä lukemassa Tiaran omilta sivuilta.

7.6.2016

Sulo (Landebang Arjensankari) kävi luonnetestissä pistein 173.

Osa-alueet seuraavanlaiset ;

toimintakyky +2, terävyys +1a, puolustushalu +3, taisteluhalu +2B, hermorakenne +1a, temperamentti +1, kovuus +3, luoksepäästävyys +3, laukauspelottomuus +++

Sulo ja Taina saavuttaneet myös JK2 koularin jälkikokeesta alkukesän aikana, Onnea! 

11.5

Hilman uusinta ultraus antoi yhtä tyhjän vastauksen kuin viimeksi, pentuja ei ole nyt tulossa, mutta yritämme seuraavaan kiimaan uudelleen. 

6.5

Hilma ultrattiin tänään,mutta valitettavasti mitään ei näkynyt. Ensi keskiviikkona vielä varmistus ultraus, mutta eläinlääkäri ei paljoa toivoa antanut. 

27.4

Hilman ultraus aika varattu 6.5.2016, sitten saadaan varmuus, onko pentuja tulossa.

16.4.2016

Landebang Arvaa Mitä "Hilma" astutettu 7.4.2016 uroksella Sunny Dream´s Muskelimasa "Tyson", ultraus vko 19, pentujen odotetaan syntyvän kesäkuun alussa viikolla 23. 

2.4. Kuvia Hilman ja Tysonin "lemmenlomalta"

  02_Hilma_ja_Tyson_n.JPG01_Hilma_ja_Tyson_n2.JPG

13.Hilma_ja_Tyson_n.JPG12_Hilma_ja_Tyson_n.JPG

18_Hilma_ja_Tyson_n.JPG17_Hilma_ja_Tyson_n.JPG

16_Hilma_ja_tyson_n.JPG

2.1.2016 Syysillat ovat kääntyneet talveksi ja tämäkin maisema on saanut talvisemman ilmeen.

TiaraRannalla2.JPG

Aika menee HUURJAA vauhtia!!! B-pennut ovat ehtineet jo 10 kk:n ikään ja elelevät onnellisina uusissa kodeissaan, kiitokset omistajille yhteydenotoista, mukavaa on ollut kuulla, miten elo on alkanut sujumaan. A-pennut ovat pian 3,5 -vuotiaita, kiitokset myös omistajille, terveys- näyttely- ja käyttötuloksia on tullut pitkin vuotta, näistä ehdottomasti mainittavin on Landebang Arjensankari "Sulon" Suomen muotovalion arvon saavuttaminen! Tämä myös ensimmäinen Landebang muotovalio, suuret kiitokset ahkeralle Tainalle sekä SuperSulolle!!! Parivaljakko on saavuttanut myös käyttöpuolella tuloksia useassa lajissa. 

Tässä A-pentueen terveystuloksia:

KOIRA                              KYYNÄRÄT         LONKAT         SILMÄT OK

Aina Oikeassa "UTU"           0/0                    B/B              30.3.15

Aina Menossa "ROOSA"       0/0                    C/C              24.9.15

Arvaa Mitä  "HILMA"            0/0                    B/B            23.3.16

Aito Oikea "TURO"               0/0                    B/B              4.6.15

Ai Kun Kiva "NOWA"             0/0                    B/A                -

Ai Niin Joo "RAIMO"               1/0                     A/A               -

Arjensankari "SULO"           0/0                     B/B             11.12.14

Osalta vielä terveystulokset uupuvat, mutta eiköhän tule aikanaan.

Alkaneelle vuodelle ei vielä ole suuria suunnitelmia, toivottavasti kesällä pääsisimme Tiaran kanssa jo kisailemaan tokoa, mutta se riippuu emännän ahkeruudesta;) Ronjan kanssa olemme hieman koulutuksellisessa pattitilanteessa, joten saa nähdä, tuleeko koskaan sellaista päivää, että starttaisimme voittajaluokassa...Se jääköön nähtäväksi.

Pentusuunnitelmia ei tällä hetkellä ole, mutta ilmoittelen heti, jos tilanne muuttuu.

13.5. Elämä on hiljentynyt pentujen lennettyä pois pesästään, kotiin jäi kasvamaan Landebang Borukan Bätevin. Tervetuloa "Landebang joukkoon" kaikki uudet omistajat! Toivottavasti kuulen teistä kaikista matkan varrella, niin iloisissa kuin surullisissakin asioissa. Olipa mielen päällä mitä tahansa, niin minulle saa soittaa ja kysyä neuvoja ja vaikkei niin asiaa olisikaan, niin kuulumisia saa aina soitella. Bikkuisen Bätevä on päässyt tutustumaan jo tokoilun ihmeelliseen maailmaan, katsekontakti on parasta, todellakin BÄTEVÄÄ!!!

 img-20150503-wa0002.jpgimg-20150503-wa0000.jpg

2.3.2015 B-pentue syntynyt, kaikki pennut ovat löytäneet uuden kodin! Pentupäiväkirja löytyy täältä.

26.2. Jännityksellä odotellaan, milloin synnytys käynnistyy, vielä ei ole tapahtunut mitään, muuta kuin vatsan kasvua...

21.2. Sulolle (Arjensankari) TOKO ALO1 Torniossa pistein 184,5. Onnea Taina ja Sulo!!!

13.2.2015 Pentuja on tulossa...

2.jpg

 

3.jpg

4.jpg

27.12.2014 Uusi vuosi, uudet kujeet! B-pentue tekee tuloaan (toivottavasti)... Kävimme Ronjan kanssa joulunpyhinä riiausreissulla Lahdessa. Ihana uros, Libens Paragon eli Patu, otti Ronjan avosylin vastaan ja "hoiti hommansa" mallikkaasti. Pentujen odotetaan syntyvän helmikuun viimeisinä päivinä. Nyt aletaan siis jännäämään tuliko Ronja kantavaksi.

Tässäpä muutamia otoksia reissulta, Patusta ei saatu oikein näyttäviä otoksia, koska oli juuri käynyt trimmissä:

4._ronja_ja_patu.jpg 5._ronja_ja_patu.jpg

3.ronja_ja_patu.jpg 1._ronja_ja_patu.jpg

2._ronja_ja_patu.jpg

12.9.2014 Hiljaiseloa on nämä kennelsivut pitäneet jo yli puolen vuoden verran...Ihmeitä ei ole koirarintamalla tapahtunut, joten siitäjohtunee tämä hiljaiselo. Sulo (Arjensankari) on hienosti menestynyt näyttelyissä (tulokset voit katsoa Sulon omilta sivuilta) ja saanut ensimmäisen käyttöpuolen tuloksen PAKK1, BH, Onnea Sulo ja Taina!!! Tästähän suunta on vain eteenpäin! Itselläni on koirakokoonpano pienentynyt ja tällä hetkellä päiviäni ilostuttaa ainoastaan Ronja, joten hyvin rauhallista on meno täällä. Katsotaan, mitä tuleva talvi tuo tullessaan!

8.9.2014 Niinpä se on taas vuosi vierähtänyt ja "pennuilla" ikää huikeat 2 vee! Onnea kaikille vauhtihirmuille ja heidän omistajille!

16.11.2013 Hilma (Arvaa Mitä) Jyväskylän KV Jun EH, JUK-1

8.9. A-pennut tänään vuoden ikäisiä. Suurkiitokset aktiivisille omistajille, olette kaikki pitäneet minut ajan tasalla pentujen kuulumisista ja kommelluksista. Mukava ensimmäinen vuosi takana, toivottavasti yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin. Koirille rapsutukset!

4.8. Topi (Landebang Aikamoinen) Turun KV:ssä H-I-E-N-O-S-T-I  ERI, SA, JUK1, PU1, SERTI ja ROP!!!! Onnea Tiina ja Topi!

27.7. PORI KV Topi (Landebang Aikamoinen) JUN ERI JUK1 SA PU3 ja samana päivänä Ronja luonnetestissä Kajaanissa LTEP186. Tarkemman arvostelun voit katsoa täältä

20.7. YLIVIESKA KV Sulo (Landebang Arjensankari) JUN1 ERI

14.7 OULU KV Pinja pennuissa toinen KP:n kera, erinomaisin arvosteluin. Sulo (Landebang Arjensankari) hienosti JUN1/EH ja Ronja mamma AVO/H. Tällaista tällä kertaa!

11_sulo_14.7.2013_oulu_kv.jpg

                                                                                     

                                                                                            SULO

ronja_13.7.2013.jpg

                                                                                 

                                                                                             RONJA

pinja_13.7.2013.jpg

                                                                                   

                                                                                         PINJA

    

14_sulo_ja_ronja_oulu_kv.jpg                                                                                    ÄITI JA POIKA

22.6 Hyvää juhannusta kaikille!!! Toivottavat Hanna, Ronja ja Pinja

01_tytot_kesa_2013.jpg

9.6. Sulo (Landebang Arjensankari) Kemin ryhmänäyttelyssä junnujen ykkönen, arvostelulla erinomainen. Hyvä Taina ja Sulo!!!

16.6. Ronjan kanssa toko kisoissa Iisalmessa. Tuloksena TK2 pistein 170,5 ja samalla avoimen luokkavoitto. Nyt "joudumme" siirtymään voittaja luokkaan, mutta treenattavaa on vielä paljon.

16_ronja.jpg

1.6 Kesänriemuja!!!

02_vesipedot.jpg03_vesipedot.jpg

04_vesipedot.jpg

05_vesipedot.jpg

06_vesipedot.jpg

07_mutaleikit.jpg08_mutaleikit.jpg

09_mutaleikit.jpg10_mutaleikit.jpg

13_veneillaan.jpg

17_leikkia.jpg

18_leikkia.jpg

27.5. Ronja tokoili eilen Nurmeksessa, AVOimen luokkavoitto pistein 192, ykköstulos sekä KP. Hilma (Landebang Arvaa Mitä) Kuopion KV:ssa myöskin eilen, pentuluokan ROP ja KP, Onnea Virva ja Hilma!

25.5. Ronja tänään toko kokeissa pistein 159. Harmittavasti yhtä pistettä vaille ykköstulos, elämä on!!! Vika oli tälläkin kertaa hihnan toisessa päässä. Topi (Landebang Aikamoinen) Rauman KV:ssa pentujen ROP ja KP (ja kehuttu lupaavaksi) hyvä Tiina ja Topi!!!

6.5. Ronjan kanssa möllitokoiltiin eilen Sotkamossa erittäin hyvin tuloksin, AVOimen luokkavoitto kotiin! Loppukuusta päästään virallisiin TOKO-kisoihin. Ilmoitin Ronjan myös luonnetestiin heinäkuun lopulle. Pinjan kanssa treenaillaan perusliikkeitä ja kaikki on hyvin alkuvaiheessa... Erittäin herkkä neitonen, joka reagoi häiriöhin voimakkaasti, tässä siis haastetta ohjaajalle!!! Se tietää treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä! Pentukurssille mennään taas tällä viikolla. 

02_ronja.jpg

03_pinja.jpg

31.3. Topi lähti Raumalle Tiinan hoiviin perjantaina, hyvin on siellä lähtenyt Topin elo sujumaan. Pääsiäinen on kulunut nauttien ihanista ulkoilu ilmoista.

Tyttäret kuin paita ja peppu, ilmeitä myöden...

imga0016.jpg

imga0017.jpgimga0018.jpg

Topi ja Pinja vauhdissa

topi_ja_pinja_2.jpgtopi_ja_pinja.jpg

13.3

Lomat on lusittu ja arki koittaa taas! Pinja neiti oli kasvanut HUUURJASTI kahdessa viikossa ja unohtanut siellä ollessaan sisäsiisteyden. Onneksi kotona muistui heti mieleen... Ronjan kans aloitettaan ens viikolla BH-kokeeseen tähtäävä kurssi, saa nähdä mitä kevät tuo tullessaan! Pinjan kans mennään uudelleen pentukurssille, jahka sellainen alkaa jossain lähellä. Sillä aikaa treenaillaan kotona ja kentällä hyvässä treeniseurassa:)

Lomalla käytiin myös moikkaamassa Zeus-herraa Helsingissä ja Raimoa Mäntsälässä. Pojat pääsivät ylimääräisistä karvoista eroon ja ai kun niistä tuli komeita! Egyptistä ilmeiseti tarttui joku paikallinen "faaraon kirous" ja jouduttiin palaamaan kotiin sairastamaan kesken reissun ja valitettavasti Roosa ja Turo jäi tällä reissulla näkemättä. Mut kyllä myö vielä nähdään! Kuvia laitan kun kiireiltäni kerkeän.

1.2.13 Wanhan Purolan Toyota ristittiin Pinjaksi

dsc_0001.jpg

dsc_0002.jpg

"Mä oon niin väsynyt tosta uudesta pennusta"

27.1.12 Kuvia trimmausreissusta, karvoista eroon pääsivät Vicky, Utu ja Topi

imga0001.jpgdsc_0450.jpg"Vickylle tuli väsy"

20.1. Ronja sai lopultakin kaverin! Uusi tulokas on keskikokoinen snautseri narttu Wanhan Purolan Toyota. Neiti haettiin eilen Joensuusta ja on alkanut kotiutumaan pikkuhiljaa.

dsc_04521.jpg

    dsc_04061.jpg dsc_04391.jpg

27.12. Kiitokset kaikille ihanista jouluviesteistä ja kuvista. Täällä joulu on mennyt leppoisasti kireissä pakkaslukemissa ulkoillen!

ronja_jouluna_20121.jpg

17.12. Ihanaa joulun aikaa kaikille kasvattieni omistajille perheineen. Suurkiitos hyvin alkaneesta yhteistyöstä, tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2013!!!

2.12.2012 Kaikki A-pennut ovat löytäneet uuden kodin! Seuraavasta pentueesta ei vielä tietoa...

9.9.2012 A-pentue syntyi eilen 8 urosta ja 4 narttua. Pennut ja emä voivat hyvin.

5.8.2012 Ronja ultrattu ja todettu kantavaksi, pentujen odotetaan syntyvän viikolla 36!!!

unet

                                                             Hormoonit sekaisin??? Lienekkö olleet makoisat päiväunet...

15.7.2012 Vito on palannut kotiin kolmiviikkoiselta lemmenlomaltaan. Suurkiitos Sessalle ja Vitolle! Astutus onnistui ja nyt toivotaan, että Ronja tuli kantavaksi. Ronja ultrataan viikolla 32, ja jos tärppäsi, pentujen odotetaan syntyvän viikolla 36.

vito_ja_ronja_veneajelulla.jpg vasynyt_nuoripari.jpg

                          Nuoripari veneajelulla                                                 Väsynyt nuoripari viimeisenä yhteisenä iltana

5.7.2012 Ronjan juoksut ovat alkaneet. Vito on tullut meille ja odottaa kuumeisesti oikeaa hetkeä, toivotaan, että astutus onnistuu lähi päivinä.

5.7.2012_ronja_ja_vito.jpg

4.6.2012 Ronjan sulho ehdokas valittu, tulevan A-pentueen isä on Zimyrs Fixus eli Vito

vito.jpg

1.6.2012 Juoksua odotellaan edelleen. Tänään otettiin kesäisiä seisotus kuvia Ronjasta.

1.6.2012_seisotus.jpg

1.4.2012 Uudet kotisivut avattu